Pages

Saturday, November 27, 2010

Akuarium untuk dijual (1)

Salam.. :)

Agak lama saya x update blog ni.. Sebabnya sibuk sangat dengan final exam.. Alhamdulillah sekarang dah habis exam, so boleh la sambung blogging..

Nie ada aquarium untuk dijual. Sesape yg nak boleh la call or sms..

Aquarium = RM10 (bought RM20)
Jebo Filter waterfall type = RM10 (bought RM20)
Lampu = RM15 (bought RM30)
Air Pump = RM4 (bought RM8)

Total RM39 only.

Ikan dan perhiasan tidak termasuk. Blue sticker background (attached) free. Beli sticker tu kat midvalley dalam RM30+ kasi percuma jer..

length : 30cm
width : 20cm
height : 25.5cm

Tempat: Shah Alam

COD - Penghantaran dalam Shah Alam free - Area lain ambil sendiri di rumah saya

Sebab jual: Nak beli akuarium lebih besar

Sesuai untuk bela ikan kecil spt guppy, platy, swordtail and molly.

Harga Berpatutan!! Condition Good!!

Free batu perhiasan dan gua perhiasan.





sms or call anytime :)

2 comments:

  1. saya berminat nak beli.. klu masih ada pls msg me at 0108953834

    ReplyDelete
  2. Saya berminat nak beli ......0129334833

    ReplyDelete